Kampagne i Quetta

Hjælp os bringe de gode nyheder til Pakistan

I september besøger Egon Falk byen Quetta i Pakistan, nær grænsen til Afghanistan. Det er første gang, han og NLO afholder en kampagne i Pakistan.

I Quetta lejer vi et cricketstadium til en evangelisk kampagne. Vi arbejder sammen med byens få lokale kirker og pastorer, der forventer et sted mellem 25-30.000 deltagere.

Vi afholder også en konference for pastorerne i området, der i langt overvejende grad er muslimsk. Mange af pastorerne er meget fattige, men de har en brand for, at mennesker må møde Jesus.

“Jeg forventer at Jesus bliver en virkelighed for rigtig mange mennesker i Quetta; at de vil opleve frelse, helbredelse og befrielse fra mange dæmoniske forbandelser, og at der bliver stor glæde i byen!
Egon Falk

De lokale ledere gør alt, de kan, men NLO må selv betale de fleste regninger såsom leje af stadium, udstyr, transport og kost til kirkelederne under konferencen. Vi tror Gud for midlerne, som gerne må komme meget snart. Vi har brug for mindst kr. 200.000.

Vil du lade Helligånden tale til dig om at være en velsignelse for mennesker i Quetta? Vi har brug for, at du går sammen med os! Tak for din støtte.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@nlo.dk

Jeg vil gerne støtte kampagnen i Pakistan