Hvad vi gør

Academy of Leadership

Siden NLO i 2001 åbnede bibelskolen Academy of Leadership, har mere end 1200 elever med et kald til at prædike evangeliet og undervise i Guds ord gennemført et års intensiv træning.

Både mænd og kvinder har fået bibel- og ledertræning og plantet nye kirker i og uden for Tanzania. I dag er de i brand for Jesus og en velsignelse for tusinder af mennesker. Flere tidligere studerende leder i dag store kirker eller sidder på regeringsposter.

Bibelskole for fattige kirkeplantere, præster og evangelister i Tanzania.

Kampagner

Tusindvis af mennesker oplever det virkelige evangelium. På NLO’s kampagner får de undervisning, discipeltræning og oplever helbredelser og mirakler. NLO afholder hvert år adskillige kampagner rundt om i hele Tanzania, også i fjerne områder, hvor de fattigste hører evangeliet og får et møde med Gud.

Skolegang

New Life Schools opstod ud fra en vision om at udrydde fattigdommen i Tanzania gennem uddannelse. Det, der startede som en børnehave for 25 forældreløse og fattige børn i Olosiva, Arusha, er siden vokset til en skole med knap 900 børn i alderen 3-18 år og et tilbud om skolegang i både Pre-, Primary og Secondary School. Cirka 300 af børnene får undervisning som del af et sponsorprogram.

For børn

I NLO har vi i dag et stort arbejde med fokus på børn og unge. De er Tanzanias fremtid. Derfor investerer NLO for eksempel i pigehjemmet Hayley’s House, undervisningskonceptet ‘Muda na Mungo’, det kreative børnearbejde ‘Dream Center’ såvel som børnekirke og -kampagner.

Civilsamfundsudvikling

NLO ønsker at sikre og hjælpe det lokale civilsamfund. New Life Schools har derfor bl.a. hjulpet andre skoler med vedligeholdelse af bygninger, så de kan afholde eksamener i gode lokaler. NLO har etableret brønde, og kirken New Life City Church fungerer som et åndeligt centrum i lokalsamfundet og udlejer af og til sine lokaler til større events.