Hvad vi gør

Academy of Leadership

Siden NLO åbnede Bibelskolen: Academy of Leadership, har mere end 1200 elever med et kald til at prædike evangeliet og undervise i Guds ord, passeret gennem et års intensiv træning.

Det både mænd og kvinder som i dag har plantet nye kirker – ikke kun i Tanzania, men også udenfor Tanzanias grænser. I dag er de i brand og en velsignelse for tusinder af mennesker. Flere af de tidligere studerende har i dag store kirker og nogle er magtfulde ministre. En af dem er NLOs præst Peter Raphael i New Life City Church og som er medlem af ledelsen i New Life Outreach, Tanzania.

Læs mere

Bibelskole for fattige kirkeplantere, præster og evangelister i Tanzania.

Kampagner

Tusindvis af mennesker oplever det virkelige Evangelium – igennem undervisning, discipleskab, helbredelser og mirakler på NLOs kampagner. Hvert år afholdes 7-8 kampagner rundt i hele landet og til de yderste landområder hvor de fattigste bliver nået og får en mærkbar oplevelse af Gud.

Læs mere

Skolegang

New Life Schools udsprang i takt med ønsket om at udrydde fattigdom igennem uddannelse. Skolen startede som en børnehave for forældreløse og fattige børn i Olosiva, Arusha med et elevtal på omkring 25 børn. Idag er skolen vokset støt til knap 900 børn og har skolegang for børn i både Pre-Primary og Secondary School i alderen 3-18 år, hvoraf ca. 300 børn følger et sponsorprogram.

Læs mere

For børn

I NLO har vi et stort arbejde omkring børnene. Den nye generation er værd at investere i, da de er Tanzanias fremtid. Læs her mere om pigehjemmet Hayley´s House, Dream Center, Muda na Mungu, Børnekampagner og børnekirke og find ud af hvad der er hvad.

Læs mere

Civilsamfundsudvikling

NLO ønsker at sikrer og hjælpe civilsamfundet omkring NLO som organisation. New Life Schools har bl.a. hjulpet andre skoler med vedligeholdelse af bygninger og afholdelse af eksamener i gode lokaler. NLO har etableret brønde og som kirke; New Life City Church, er kirken et åndeligt centrum i samfundet og har desuden lejet lokaler ud til større events.

Læs mere