Bibelskole

NLO uddanner kirkeplantere, præster og evangelister på Bibelskolen Academy of Leadership. Over 5000 elever er siden 2001 blevet styrket i deres åndelige bevidsthed og fået en fundamental indlæring i den kristne tro.

DIN Støtte til bibelskole for kirkeplantere i Tanzania:

  • Rækker ud til de fjerneste landsbyområder med evangeliet til hele nationen Tanzania.

  • Underviser og udruster både mænd og kvinder og mindsker religiøs uvidenhed.

  • Planter kirker der forkynder om Jesus på de mange stammesprog der er i landet.

Arbejdet er etableret – men rammerne sprænges!
Du kan bære med.

Du kan bære med ved at støtte en bibelskoleelev.
Din støtte bygger videre på de gode resultater, der allerede er opnået i Tanzania med kirkeplantning og evangelisation udfra NLO, som siden Bibelskolen blev etableret i 2001 har vokset støt. Men der er brug for flere midler for at nå længere og hurtigere ud til de mere end 120 forskellige stammer med hver deres unikke sprog og kultur som er i Tanzania. Alle behøver evangeliet til frelse – på hvert deres sprog.

Læs her tre vilde vidnesbyrd fra tidligere bibelskoleelever:

Ofte stillede spørgsmål

Du kan tage kontakt til os på info@nlo.dk og vi vil hjælpe dig videre på vej.

Når du støtter en bibelskoleelev går støtten til både undervisning, undervisningsmateriale, strøm, mad og logi. Eleverne kommer mange gange fra meget fattige områder så de har ofte ikke mulighed for at betale noget selv. Vi opfordrer dem til at betale det de kan, det kan være en sæk ris, en høne eller brænde, hvis ikke de har mulighed for at bidrage med penge.

På bibelskolen har vi primært to amerikanske missionærer og pastorer som underviser. Pastor Paul Troquill og Pastor Reggie Moffett. Desuden taler Egon Falk, vores lokale Paster Peter og andre gæstetalere som kommer i løbet af året.

Siden Bibelskolen startede er holdene vokset hvert år. År 2019 er hidtil det største antal med 104 elever. Vores rammer sprænges og vi har hvert år måttet udvide med flere sengepladser, madrasser samt borde og stole.

Bibelskoleeleverne bor på sovesale tæt på auditoriet hvorfra undervisningen afholdes. I soversalene sover eleverne i 2-3 mandskøjer og bor på værelse med 8-10 elever. Da vi har vokset i antal har vi været nødsaget til at gøre brug af kirkens lokaler også hvortil vi har sovesalerum ligeså.

På hver kampagne NLO afholder inviteres til at komme og deltage på bibelskolen.