Namonge bliver aldrig det samme igen. Folk fra området kom langvejs fra for at få bekræftet rygterne om de hvide missionærer, der helbredte syge, kastede dæmoner ud og bragte frelse og håb.

Jesus gav sit blod og liv for os alle, og han talte til os om at gå til ”øde og fjerne steder”, hvor mennesker har den samme værdi som alle andre steder. Derfor tager NLO evangeliet til Tanzanias fjerne egne; ikke fordi vi er bedre end andre, men fordi Jesus talte til os. Og fordi det er et privilegie at få lov til at tjene på sådanne steder, hvor vi ofte er de allerførste til at afholde evangeliske møder.

I slutningen af juni afholdt vi en kampagne i Namonge.

Mennesker bragte remedier brugt til trolddomskunst til afbrænding, efter de havde erfaret Guds kærlighed og kraft.

Hvis du kan forestille dig den frygt, desperation, håbløshed og tårer, der blev grædt, i heden og støvet foran vores platform, så ville dit hjerte sikkert smelte, og du ville være villig til at gøre hvad som helst for at hjælpe de tusinder af værdifulde mennesker.

Børn, unge, voksne og gamle – mennesker med forskellig tro og mange af dem plagede af dæmoniske magter og håbløs syge, alle råbende på hjælp. Og deres smerte blev til vores smerte, mens vi trængte os frem til Guds trone for et guddommeligt mirakel.

Og det gav Han.

Vidnesbyrdene om frelse, udfrielse og helbredende mirakler var uden ende. Nogle mennesker begyndte at høre, se, gå og springe igen. Smerte og håbløshed forsvandt, og da vi brændte hæslige trolddomsremedier, åbnede himlen sig, og det føltes som tusinder af engle frydede sig sammen med os alle.

3807 nyfødte kristne registrerede sig efter kampagnen i Namonge og vil blive sat i kontakt med kirker i området.

NLO’s næste kampagne foregår i Runzewe d. 15.-20. august.

Vil du være med til at forvandle liv? Du kan stå sammen med os ved at bede eller give (se her hvordan). Tak for din støtte.