Status på Corona-situationen i Tanzania

Hele verden er i krisetilstand, men Tanzania er stadig åben for “business” ifølge den tanzanianske præsident. Derfor må vi gøre hvad vi kan og gå de ekstra kilometer der skal til, for at nå de tusinder af mennesker der har desperat behov for at blive nået med evangeliet.
Der er ingen corona restriktioner i Tanzania og derfor er det muligt for kirkeledere fra hele verden at komme til Tanzania og være med til at forkynde evangeliet om Jesus Kristus. Det betyder at vi i disse dage har flere henvendelser fra internationale kirkeledere der gerne vil komme og samarbejde med os.
I New Life Outreach fortsætter vi med at afholde kampagner. Vi afholder dem så forsvarligt som det er muligt og tager de nødvendige forbehold. Vi tror på at vi skal gribe de muligheder vi har, men gøre det så forsvarligt som overhovedet muligt.
Vi har ikke været i stand til at rejse på vores årlige og planlagte møderejser til Norge, Danmark eller USA for at rejse den nødvendige opbakning og midler til missionsarbejdet, vi ved heller ikke hvornår vi kan komme afsted. Derfor har vi brug for din opbakning og støtte mere end nogensinde.
HJÆLP OS – Vær partner med os og bliv medlem, så vi kan fortsætte med at forkynde evangeliet om Jesus Kristus.

Læs mere her om, hvordan du bliver medlem – eller send en mail til info@nlo.dk.

Jeg vil gerne være medlem

Eks 123456-7890