Hvad vi gør

New Life Outreach er aktiv på mange forskellige områder:
Skole, børnehjem, kirke, bibelskole og ledertræning, vand projekter mv.

Men hjertet af New Life Outreach er uden tvivl vore Evangeliske Kampagner.
Her rækker vi ud til hele nationen Tanzania med det glade budskab om Jesus Kristus.
Her bliver mennesker frelst, udfriet fra onde ånder og helbredt fra mange sygdomme.

Evangeliske Kampagner

På vore evangeliske kampagner bliver tusindvis af mennesker vidne til det virkelige Evangelium – igennem tegn og undere.

Under kampagnerne underviser vi præster, prædikanter og kirkeledere ved vore morgen seminarer. Dette bringer modenhed og enhed til Kristi legeme. Kampagnerne er udviklet strategisk for at nå folket i hele Tanzania. Effektiviteten af dette kan bedst ses gennem de tusindvis af nye troende, der kommer i kirkerne. Mange nye kirker bliver netop også plantet efter disse møder. I løbet af de mange årlige kampagner rundt i hele Tanzania, investerer New Life Outreach i lokale humanitære projekter, forældreløse, medicin til hiv/aids ramte mv. og effektiviteten af arbejdet i New Life Outreach blevet bemærket af regeringen i Tanzania og ofte trækker det overskrifter i lokale og nationale medier.

New Life Academy

I året 2001 blev New Life Academy startet som en børnehave for forældreløse og fattige børn i Olosiva, Arusha. På opfordring fra de lokale myndigheder har det i dag udviklet sig til en “rigtig” skole med op imod 1000 elever, hvor mange af dem er fra de fattigste familier i samfundet. Børnene har ikke en lys fremtid foran sig, men vi giver dem en. Vi giver dem et fundament og en solid start, som de kan bygge deres fremtidige liv på. Vi formidler gennem handling, det kristne budskab om, at en kærlig Gud viser sin omsorg for dem, som dette samfund har vendt ryggen til. Målet er at få 1.200 børn til at gå på NLA – det er ikke nået endnu, men tingene skrider og vi har et godt internationalt samarbejde med støtte partnere i Finland. Et andet mål er også, at halvdelen af børnene skal sponsoreres og den anden halvdel af børnene bør komme fra familier, der har råd til at betale. Vi ønsker at blande de fattige børn med de mere privilegerede børn.

For at sponsorere et barn på NLA koster kr. 200,- pr. måned.

Hayley´s House

Hayleys House er et hjem for forældreløse piger. Hjemmet blev bygget på initiativ af Jana Alcorn, hvis datter Hayley døde tragisk, 21 år gammel i en bilulykke. Jana ønskede at bygge et hjem for piger i Tanzania til minde om hendes datter. Hjemmet er blevet en realitet med hjælp fra Australien, USA, Norge og Danmark. I dag bor der 24 piger i alderen 8 år til 20 år på hjemmet. De har alle en tragisk historie bag sig. De har mistet forældre, der er døde af AIDS eller været udsat for vold og overgreb. En af dem blev i en alder af 12 år, giftet bort til en gammel maasai imod hendes vilje. I dag bor pigerne trygt og godt på hjemmet, hvor en husmor passer på dem. De går i skole på NLA og har en lys og god fremtid foran sig.

Kontakt Hannah på hannah@nlo.dk, hvis du vil høre mere om fadderskaber eller andre måder at støtte disse piger på.

New Life City Church

Efter at have ventet i mange år på det rigtige tidspunkt til at starte vor egen kirke, følte vi at tiden var rigtig i marts 2008 til at starte New Life City Church. Denne kirke ledes af præst Peter Raphael, en mand som vi selv har trænet og oplært på vores bibelskole, hvor han var eleven med de højeste karakterer det år. Peter er en meget dynamisk formidler og underviser og han har et stort hjerte for menigheden. Peter Raphael er også præst for hele New Life Outreach og New Life Academy.

Vi ønsker at kirken skal være en udrakt hånd til lokalbefolkningen og derfor har menigheden ofte offentlige aktiviteter i hele lokalområdet. En vigtig del af kirken er børnenes kirke. Igennem denne børnekirke når vi ud i lokalområdet for at hjælpe de mange udsatte børn i samfundet og derved opnåes god kontakt til de mange familier. New Life City Church er underlagt bestyrelsen for New Life Outreach. Ledelsen af ​​New Life Outreach overværer kirkelige aktiviteter regelmæssigt og opfordrer alle medarbejderne i NLO til at gøre det samme.

Academy of Leadership

Siden vi åbnede Bibelskolen: Academy of Leadership, har mere end 700 elever med et kald til at prædike evangeliet og undervise i Guds ord, passeret gennem et års intensiv træning. Det både mænd og kvinder som i dag har plantet nye kirker – ikke kun i Tanzania, men også udenfor Tanzanias grænser. I dag er de i brand og en velsignelse for tusinder af mennesker. Flere af de tidligere studerende har i dag store kirker og nogle er magtfulde ministerier. En af dem er vores præst Peter Raphael og en anden præst Jonas Lota, som begge er medlemmer af ledelse på New Life Outreach, Tanzania.

Det lønner sig altid at investere i mennesker som kommer til at gøre mere end vi selv magter.

Vand projekter

Da vi for mange år siden flyttede ind i vores nuværende private hjem, havde vi de første 6 år ingen vand i hjemmet og hver dag skulle vi ud med traktor og trailer for at lede efter vand. Naturligvis et hårdt opslidende arbejde og igennem denne erfaring,  kender vi endnu mere til hvilke problemer de lokale folk står over, når de hver dag går for at hente vand med en spand på hovedet og en i hver hånd. Mange går flere km hver dag for at finde vand til deres familie. Selv vores skole, New Life Academy med mere end 700 elever, var også uden vand i starten. – Men sammen med Benjamin Filskov, Grundfos og ApiAid hjalp de os til at bore efter vand og skaffe en boring sådan at livet ændres for de mange fattige. Udover dette har vi boret to andre steder i landsbyen Olosiva og bygget vand stationer. De lokale folk behøver ikke at gå langt mere for at få vand og livet er blevet sundere gennem rent vand fra boringerne. Dette vand er en velsignelse for tusinder af mennesker.